Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Houens
Odde

Kursus- og  Oplevelsescenter
Ring til os og
få et tilbud
7010 5115

Aktiviter og

Teambuilding

På Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter kan I prøve kræfter med udfordringer og øvelser i og med naturen – året rundt. Nogle aktiviteter kræver råstyrke, kampgejst og mod, nogle udfordrer teamets samarbejdsevner, andre appellerer til tanke og fordybelse.

Aktivitetscentret

Aktivitetscentret er meget karakteristisk da det er en sammenbygning af mange små træhytter. De idylliske træbygninger har græs på taget og udgør basen for mange af Houens Odde Spejdercenters spejderaktiviteter og spejderlejre. Aktivitetscentret er bygget i 1974 - 1976.

Aktivitetscentret består at 4 enkelte huse som kan lejes efter ønske. Der er køkken og opholdsrum, sovehuset med plads til 30 personer som overnatter i fællesrum, tutten med soveplads til 15 personer som også kan bruges til opholdsrum og familiehuset med plads til 6 personer. Der er i alt plads til 51 personer, fordelt i 2 sovesale og 2 værelser(familiehuset).

Roverknuden

Roverknuden er en primitiv norsk bjælkehytte med græs på taget. Byggeriet af Roverknuden blev startet i 1964 og færdiggjort i 1969. Hytten oser af ånd. Overnatning sker på hemsen, og opvarmningen sker ved hjælp af den indbyggede pejs. Der er ikke elektricitet i Roverknuden, kun i køkkenet til komfuret.
Kapacitet: 8. personer 

 

Shelters

Tre shelters i den vestlige ende af centret. De ligger med en smuk udsigt ud over Eltang vig og der er en bålplads med rist i midten. Shelterne er bygget af bjælker og der er græs på taget.
Kapacitet: ca. 30 hvis man ligger lidt tæt.

Flydende Shelters

Vi har en flydende platform med to shelters på.

Fakta

Noget af det vi gerne vil huskes for, er nogle af de sjove og pudsige oplevelser, der følger i kølvandet på et ophold på Houens Odde. 

 

Kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418
Susanne Christoffersen Bookingsekretær
Telefon: 76327110