Stensgaarden

Et ophold på Houens Odde og særligt på Stensgaarden er en helt unik oplevelse uanset årstiden. Store panoramavinduer inviterer naturen inden for i både spisesalen og stedets lyse og venlige overnatnings-faciliteter.

En stor, indmuret natursten over pejsen er noget af det første, der møder øjet, når man stikker hovedet inden for i Stengaardens hyggelige spisesal. Sådan udsættes man hele tiden for pudsige og overraskende detaljer, der er med til at gøre et ophold på Stensgaarden til en mindeværdig oplevelse.

Stensgaarden egner sig til alle former for kurser og konferencer. Her er konferencerum, kursuslokaler, gruppelokaler, lounge, biograf, spisesal og overnatnings-faciliteter samlet under ét tag. Når du og dine mødedeltagere er checket ind, overlader vi mere eller mindre stedet til jer selv. Vi blander os ikke i, hvordan I indretter mødelokalerne eller hvornår I skal bruge de forskellige grupperum. Når I først er ankommet, har I selv friheden til at udfylde stedets rum og rammer, nøjagtigt som I vil. Vi assisterer selvfølgelig gerne, og hjælper med at tune jeres dag, så det bliver det I ønsker.   

På Stensgaarden er der 56 senge fordelt på 16 værelser. Der er et plenumrum med projektor, højtalere, whiteboard, m.m. Stedet råder desuden over 4 grupperum og en hyggelig lounge med direkte udgang til et mini-amfiteater, der med fordel kan benyttes til et anderledes foredrag i det fri.

Kontakt os meget gerne for yderligere informationer vedrørende vores tilbud om kursuslokaler i Kolding.

Kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418
Susanne Christoffersen Bookingsekretær
Telefon: 76327110

Mulighed for en anderledes overnatning

Søger i en helt unik anderledes overnatning på Jeres ophold på Houens Odde.

Så har Houens Odde nu 6 mobile-shelters der kan stilles der hvor udsigten er bedst og give en anderledes konference-/mødeoplevelse.

Tag en snak med kontoret når I booker.

 

Shelters er støttet med midler fra friluftsrådet.