Kursusfaciliteter på Houens Odde

Omkranset af vand og bøgeskov finder du nogle af Danmarks absolut smukkeste kursusfaciliteter. Vi er et centralt beliggende kursuscenter nord for Kolding, hvor du er garanteret en god oplevelse uanset hvilken type af ophold, du leder efter – også selvom kalenderen viser efterår og vinter. Vores skønne lokaler og unikke natur er medvirkende til at give jer de bedste forudsætninger for succesfyldte møder, underholdende teambuilding og meget andet.

Når I benytter vores kursusfaciliteter i Kolding, kan I blandt andet benytte vores konferencerum, kursuslokaler, grupperum, lounge, spisesal – og ikke mindst skønne overnatningsfaciliteter. Lyder det tiltalende? Kontakt os snarest – så vi sammen kan skræddersy jeres kommende kursus.

Ved, brug af vores kursusfaciliteter, sørger vi løbende for lækre måltider og mellemmåltider, som vores eget køkken forbereder til jer. I har faciliteten for jer selv, så I har stor fleksibilitet til at afholde netop det kursus eller arrangement som i drømmer om.  

Vores primære møde/kursusfaciliteter finder du i Gilwellhytterne og Stensgaarden.

Stensgaarden

Et ophold på Houens Odde og særligt på Stensgaarden er en helt unik oplevelse uanset årstiden. Store panoramavinduer inviterer naturen inden for i både spisesalen og stedets lyse og venlige overnatnings-faciliteter.

En stor, indmuret natursten over pejsen er noget af det første, der møder øjet, når man stikker hovedet inden for i Stengaardens hyggelige spisesal. Sådan udsættes man hele tiden for pudsige og overraskende detaljer, der er med til at gøre et ophold på Stensgaarden til en mindeværdig oplevelse.

Du kan læse mere om Stengaarden her.

Gilwell-hytterne

Leder i efter mødelokaler i Kolding? Hos Houens Odde finder du de idylliske Gilwellhytter, hytterne er stråtækte og træbeklædte bygninger, der i sin tid blev opført som kursuscenter for spejderbevægelsens ledere. I tidens løb er hytterne blevet udstyret med alle de tekniske faciliteter, der skal til for at gøre stedet til et moderne. Gilwellhytterne, er med deres moderne indretning, ideelle både som kursuscenter eller hvis man er på udkig efter flotte og inspirerende mødefaciliteter i Kolding.

Du kan læse mere om Gilwellhytterne her

Vores mødelokaler er også oplagte, hvis du ønsker at afholde et kursus i nærheden af KoldingMiddelfart, Vejle eller Fredericia.

Kontakt

Nicolaj Mathiasen Salgs- & arrangementkonsulent
Telefon: 76327112
Mobil: 22229418
Susanne Christoffersen Bookingsekretær
Telefon: 76327110