Referencer

Her har du mulighed for, at læse hvad vores kunder siger om os.


Det særligt gode ved Houens Odde er den flotte natur og det forholdsvis simple set-up.

Vores oplevelser på Houens Odde er derfor helt fantastiske. Kursisterne ”tvinges” til at være sammen om aftenen og hygge sig (uden tv mm).

Maden og faciliteterne er i TOP på Houens Odde, og folkene bag centeret er fantastiske at arbejde sammen.

Med andre ord: Vi er super glade for at afholde vores forholdsvis simple set-up kurser på Houens Odde.

Jem & Fix
Kennet Iversen

 

Som kursusudbyder inden for ledelse og teamudvikling, for såvel private som offentlige virksomheder afholder jeg mange kurser hvert år.

Houens Odde Spejdercenter er min absolutte favorit som kursussted!

Det er det pga. den fantastiske beliggenhed, de smukke omgivelser, den store fleksibilitet og de mange muligheder, samt en fantastisk service og hjælpsomhed fra personalet.

Inzpirator
Michael Jensen

 

”Houens Odde er den perfekte ramme omkring naturen og oplevelser heri. Der er alle muligheder her – lige fra det mest primitive til det luksuriøse – så alle behov kan dækkes.

 

Naturen giver de fleste mennesker positive følelser. Derfor er Houens Odde også den perfekte ramme omkring læring og sociale aktiviteter, således man får koblet gode positive følelser med læring og samvær. De gode oplevelser tages med hjem og huskes i lang tid efter til gavn for både den enkelte deltager, gruppen og for organisationen. Jeg har med alle mine kursister fra Vejle kommune (også fra selv de mest skeptiske) kun haft positive tilbagemeldinger med hjem. Så derfor kun de bedste anbefalinger fra mig til brugen af naturen og i særdeleshed naturen på Houens odde.”

 

Vejle Kommune
Flemming Madsen

 

Helt unikke rammer – også i regnvejr.

 Houens Odde har de perfekte rammer, når hverdagen skal brydes, og der skal skabes plads til fordybelse og sammenhold. Til trods for at vejrguderne ikke var med os, havde vi to fantastiske dage. Vand blev et gennemgående element. Der var både vand forneden og foroven og rundt om os, da vi sammen lavede aktiviteter og mad over bål. Vejret til trods! Vi kan kun give Houens Odde de bedste anbefalinger, og vi vender helt sikkert tilbage. 

 Et stort tak for endnu et vellykket arrangement.

ISS Catering

Charlotte Olesen

 

Houens Odde er et sikkert valg

Houens Odde er et sikkert valg, når jeg skal finde et sted ud over det sædvanlige med et stærkt virksomheds koncept for leg og teambuilding. Det er altid en succes at komme ud i skoven og på tværs af kulturer, sprog og geografiske afstand løse udfordringer sammen. Øvelserne tilpasses de udfodringer vi aktuelt har i virksomheden, og giver derfor, ud over et smil på læben, inspiration til dagligdagen. Houens Odde er placeret i noget af Danmarks smukkeste natur og de indendørs rammer er rigtig gode ligesom den dejlige danske mad som serveres. Ved vort seneste arrangement afsluttede vi teambuildingsdagen rundt om et bragende bål med vort globale Operational Management Team. Dagen var med til at udbygge vort stærke sammenhold, som er utroligt værdifuldt i en hverdag fuld af store beslutninger og mange deadlines.

LM Windpower
Torben Mølby

Unik kombination af læring og oplevelser

"Der findes rigtig mange konferencecentre. De fleste ligner hinanden, og er indrettet og tænkt på den samme måde. Houens Odde Spejdercenter tilbyder noget andet. Først og fremmest en unik ramme for læring og oplevelser - kombineret med god service og mad inden for eller i det fri. Her kan du finde ro. Midt i skoven. I vandkanten. Alene eller i større grupper. Som leder og underviser giver det mig masser af inspiration og muligheder for at skabe anderledes læring og resultater end på mange af de mere traditionelle konferencecentre."

MacMann Berg
Thomas Johansen