Filip Samuelsen

Shelters bag stavkirken

Information om stedet:

Disse shelters ligger placeret rundt om en bålplads. Shelterne ligger bag stavkirken inde bag skoven på en åben plads med flot udsigt ud over Eltang Vig.

Antal personer: For at booke shelterpladsen skal I være en gruppe på mellem 4 og 15 personer. Ved færre personer book da den “hemmelige” shelter. Ved flere personer kontakt da houensodde-@-houensodde.dk.


Praktisk information om turen:

I kan parkere på den store parkeringsplads ved Stensgaarden.

Toilet kan findes i indgangen til centerkontoret, hvor døren ikke er låst. Der er toiletpapir, håndsæbe og håndklæde. Bemærk, at der ikke er mulighed for bad.  I skal selv gøre rent inden afrejse. Der er rengøringsmidler på toilettet. Ved manglende rengøring sendes en regning på 380 kr. pr. time.

Der er brænde i gården mellem de to grønne værkstedsbygninger på Stensgaarden. Her er det også muligt at finde en trillebør. Husk, at bringe denne tilbage til gården. Medbring selv optænding og økse.

I kan hente vand for enden af kontorbygningen ved den udendørs vandhane.

Skrald afleveres ved værkstedsbygningen ved siden af centerkontoret. Her kan I også orientere jer om stedets affaldssortering. Medbring selv affaldsposer til at bringe skrald til skraldespandene.

Husk at efterlade området flottere end det var ved ankomst.

Se kort nedenfor for oversigt over de ovennævnte steder.

Kort over hele Houens Odde kan findes her.

Det findes også ved informationsskiltene rundt omkring på Houens Odde.

Billeder på kort: Filip Samuelsen og Lasse Mørch